Dr slotskoncerter

DR Slotskoncert – Billetter på billetlugen.dk

Oplev de bedste sange fra de største musicals, når DR SymfoniOrkestret hylder 90 års musicalhistorie i de smukke omgivelser i Ledreborg Slotspark.

Tilmeld dig BilletTip til DR Slotskoncert og modtag de sidste nyheder pr. e-mail om din favoritkunstnere, og vær blandt de første til at høre om nye billetsalg til DR Slotskoncert på billetlugen.dk!”

Slotskoncert – Ledreborg Slot

Slotskoncert | Ledreborg

Vær med til en helt særlig dag i vores smukke slotspark til slotskoncerten, der byder på fantastisk musik, god mad og oplevelser af den bedste slags.

Oplev fantastisk musik, god mad og en helt unik oplevelse i skønne omgivelser til slotskoncert i Ledreborgs slotshave.

DR SymfoniOrkestret er klar til DR Slotskoncert nr. 25

DR SymfoniOrkestret er klar til DR Slotskoncert nr. 25 | Nyt fra DR | DR

14. jun. 2018 — Der er både klassiske og kendte Broadway-toner på programmet, når Ledreborg Slot den 11. august lægger park til DR Slotskoncert for 25.

Der er både klassiske og kendte Broadway-toner på programmet, når Ledreborg Slot den 11. august lægger park til DR Slotskoncert for 25. gang.

Come2Live slotskoncerter 2022 – Spotdeal.dk

DR Slotskoncerter tager tilbage til 80’erne | Nyt fra DR | DR

13. feb. 2014 — FAKTA OM KONCERTERNE. DR Slotskoncerter bliver holdt i Ledreborg Slotspark ved Lejre den 16.-17. august fra klokken 15.00.

DR Underholdningsorkestrets program for den kommende sæson er netop blevet offentliggjort, og til august åbner orkestret traditionen tro sæsonen med slotskoncerterne ved Ledreborg Slot.

DR’s slotskoncerter på Ledreborg – Manifestus

Spotdeal.dk – Come2Live slotskoncerter 2022

24. dec. 2021 — Come2Lives unikke Slotskoncerter er tilbage i sommeren 2022 med masser af god musik, smukke omgivelser og ikke mindst vaskeægte råhygge.

Spar op til 60 % med SPOTdeal. Her finder du gode tilbud på vine og lækre middage på restauranter både i og omkring Aarhus, København og Nordsjælland.

DR Slotskoncerter 2015 – Facebook

DR’s slotskoncerter på Ledreborg

Slotsparken har igennem de sidste 22 år dannet rammen om DR’s største årlige livekoncert, … To connect with DR Slotskoncerter 2015, join Facebook today.

DR Slotskoncert | Lejre | translation missing – Billetto

DR Slotskoncerter 2015

Kan du huske neonfarverne? Stonewashed jeans? Tequila Sunrise? Og fondue? For slet ikke at tale om soundtracket med Danseorkestret, Tøsedrengene, One…

Slotsparken har igennem de sidste 22 år dannet rammen om DR’s største årlige livekoncert, og et væld af både udenlandske og danske musiknavne har stået…

DR Slotskoncerter – Tilbage til 80’erne

Begivenhed i Lejre, Region Sjælland af DR Koncerthuset den Søndag, august 17 2014

DR Slotskoncert | Lejre | translation missing: da.topic.facebook | Billetto — Denmark

Oplev stor musik strømme ud i Ledreborg Slotspark når DR igen i år inviterer til Slotskoncert. Parken er ved at trække i festtøjet og gøre sig klar ti…

Keywords: dr slotskoncerter